Egyedi keresés

Igényeljen kedvezményes kamatozású hitelt


A hitel összege jövedelem alapon:
Minimum 500 000Ft vagy az annak megfelelõ EUR/CHF összeg, maximuma nincs értékhatárhoz kötve, azt a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értéke ésaz Ön háztartásának fizetõképessége határozza meg.
Vestibulum libero nisl porta veleget, malesuada neque eget nibh. Etiam cursus leo vel metus. Nulla facilisi.
Vállalkozói hitel, hogy megvalósíthassa céljait! A hitel termékhez való hozzájutás egyszerû, gyors. Önnek nincs más dolga, csak a hitelminõsítéshez szükséges iratokat eljuttasa ügyintézõnknek. Építési, beruházási és egyéb célú projektek pénzügyi finanszírozását professzionális módon elõkészítjük, a szükséges dokumentációt szakszerûen összeállítjuk, a megfelelõ partnerbankoknál elbíráltatjuk, valamint a hitelkérelem befogadását követõen aktívan közremûködünk akár az értékesítésben, vagy annak biztosításában!


Személyi kölcsön jövedelemvizsgálat alapján ingatlanfedezet nélkül

Napokon belül pénzre van szüksége?

A hitel összege: Minimális összege 250.000 vagy annak megfelelõ CHF vagy EUR összeg. Maximális összege 5.000.000 Ft vagy annak megfelelõ EUR/CHF összeg.


A hitel futamideje: minimum 12 hónap, maximum 6 év, hathónapos lépcsõkkel Igénylési feltételek: SZEMÉLYI KÖLCSÖN HUF, CHF, EUR A hitelt igényelheti minden 18. életévét betöltött cselekvõképes, devizabelföldi természetes személy, aki a kölcsön lejáratáig nem tölti be a 68. életévét