Kezdőlap arrow Lakossági hitel arrow Személyi kölcsön kalkulátor

Hitel - Hitel kereső

Kiemelt hitel

Autógumi hitelre? Már ez sem probléma

Az abroncs cseréjére minden évben felhívják figyelmünket, s nincs is olyan autós, aki ne lenne tisztában annak fontosságával. Ennek ellenére
 

BAR-lista (KHR)

BAR-lista - Központi hitelinformációs rendszer(KHR) BISZ
 

Építési kölcsön

Építési hitel hitelajánlat adatlap Jelzáloglevél kamattámogatás mellett nyújtott házépítési hitel A hitel ház építésére vehető igénybe. A hitel
 

Földhivatal

Földhivatal - Földhivatakok megyénként  
 

Gyorshitel

Gyorshitel 5 nap alatt Szabad felhasználású hitel hitelajánlat adatlap   Gyorshi
 

Személyi kölcsön kalkulátor

Ha olyan megoldást keres pénzügyi gondjaira, mely nem követeli meg az ingatlanfedezetet, mégis lehetőséget biztosít a szabad felhasználásra szóló pénzösszeghez való hozzájutásra, akkor a személyi kölcsön az a megoldás, mely a legmegfelelőbb lehet az Ön számára! Mielőtt azonban egyik vagy másik hitelintézet ajánlata mellett teszi le voksát, rendívül fontos, hogy a személyi kölcsön kalkulátor használatát elvégezze, és így tisztán lásson a témában!
 
 
Ma már nem szükséges, hogy végigjárja a bankokat, és hosszú órákat álljon sorba, míg a szükséges információkhoz hozzájut. A világhálónak köszönhetően a személyi kölcsön összehasonlítás akár otthona kényelméből is elvégezhető. A megfelelő elvárások, mint a futamidő, a törlesztő részletek, vagy a jövedelmi viszonyok megadása után a kalkulátorok megmutatják, melyik az a piacon jelenleg megtalálható legkedvezőbb lehetőség, mely minden bizonnyal elnyerné majd tetszését.
A THM még mindig a döntő tényezők között szerepel a személyi kölcsön kalkulátor adatainak összehasonlítása során, de a leendő ügyfelek azt is rendkívül fontosnak tartják, hogy milyen mértékű törlesztő részletre számíthatnak havi szinten. Ez utóbbi semmiképpen sem elhanyagolható tényező, hiszen sokan csak úgy mernek bevállalni egy személyi kölcsönt, ha havi bevételeikből finanszírozni tudják azt.
 
 
A felvenni kívánt hitel alapjául szolgáló pénznem sem elhanyagolható, bár az elmúlt időszak eseményei alapján az ügyfelek szívesebben választják a forint alapú kölcsönöket. Az euró esetében az árfolyamkockázattól való félelem visszatartó erővel bír sokaknál. További összehasonlítási alapnak számít a választható futamidő, és a felvehető összeg, mely utóbbi azonban gyakran a leendő ügyfél jövedelmi helyzetének függvényeként kerül megállapításra. A tévhittel ellentétben a fedezet nélküli személyi kölcsön esetében az ügyfél életkora sem mindegy, ugyanis általában a 23. év betöltését követelik meg a hitelintézetek. Válassza hát bármelyik bank ajánlatát, előtte mindenképpen tájékozódjon alaposan, mely feladatra a személyi kölcsön kalkulátor és az internet tökéletes terepet biztosít!
 
< Előző   Következő >

 
MNB: 113080142752