Kezdőlap arrow Lakossági hitel

Hitel - Hitel kereső

Kiemelt hitel

Autógumi hitelre? Már ez sem probléma

Az abroncs cseréjére minden évben felhívják figyelmünket, s nincs is olyan autós, aki ne lenne tisztában annak fontosságával. Ennek ellenére
 

BAR-lista (KHR)

BAR-lista - Központi hitelinformációs rendszer(KHR) BISZ
 

Építési kölcsön

Építési hitel hitelajánlat adatlap Jelzáloglevél kamattámogatás mellett nyújtott házépítési hitel A hitel ház építésére vehető igénybe. A hitel
 

Földhivatal

Földhivatal - Földhivatakok megyénként  
 

Gyorshitel

Gyorshitel 5 nap alatt Szabad felhasználású hitel hitelajánlat adatlap   Gyorshi
 
Lakossági hitelek

Lakossági hitel

Igényeljen kedvezményes kamatozású hitelt

A hitel összege jövedelem alapon:
Minimum 500 000Ft vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximuma nincs értékhatárhoz kötve, azt a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értéke ésaz Ön háztartásának fizetőképessége határozza meg.
A hitel azonban nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 85%-át, EUR/CHF alapon 80%-át és maximum a költségvetés 100%-a lehet.

A hitel összege fedezet alapon:
Minimális összege 500 000 Ft vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximuma 50 MFt vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg. A hitel azonban nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 75%-át,EUR/CHF alapon 70%-át, de maximum a költségvetés 100%-a lehet.Lakáslízing - mit is jelent ez pontosan?

A tavasz és a nyár az ingatlanvásárlás és a költözés időszaka, ám sajnos tény, hogy a legtöbben csak a hitelintézetek ajánlatainak igénybe vételével tudják megoldani a saját lakáshoz jutást. A piaci kínálatban folyamatosan újabb és újabb lehetőségek jelennek meg, és az állami kamattámogatás, valamint a szocpol mellett a lakáslízing is egyre többek számára teszi lehetővé, hogy a szükséges összeghez hozzájussanak. Az ingatlantajolo.hu rendszeresen felhívja a figyelmet arra, hogy a számos lakás hirdetés közötti böngészés alkalmával tartsa szem előtt, hogy milyen kedvezményt szeretne igénybe venni, s ez alapján válogasson akár vételi ár alapján kínálatban.

 

De alapvetően mi is a különbség a lakáshitel és a lakáslízing között? Jobban megéri egyik vagy másik mellett dönteni? Kinek ajánlott az egyik, és mikor érdemes a másikat választani? Az önerő szempontjából mindkét esetben szükség lesz legalább a forgalmi érték 20 százalékának készpénzben történő befizetésére. Legyen szó tehát akár lakáshitelről, akár lakáslízingről, annak összege csupán a lakás forgalmi értékének 80 százalékáig terjedhet. A hitelintézetek ajánlatait érdemes személyesen megismerni, hiszen bankonként eltérő, hogy milyen finanszírozási arányokat állapítanak meg. Olyan tényezők játszanak szerepet ebben, mint az adós jövedelmi helyzete, valamint a megvásárolni kívánt ingatlan területi elhelyezkedése. Ha tehát ez alapján úgy véli a hitelintézet, hogy több önerőre van szükség, úgy a 20 százalékot meghaladó mértékre is szükség lehet.

 

A lakáslízing tulajdonképpen nem más, mint a bérleti jog megvétele. Előszeretettel ajánlják a bankok azok számára, akik albérletben élnek, amivel kapcsolatban valóban igaz, hogy hasznosabb saját célra fizetni, mint az albérleti díjjal gyakorlatilag kidobni a pénzt az ablakon, de azt a legtöbbször elfelejtik a szakemberek, hogy nem véletlen választják sokan az albérletet és a vele járó kényelmetlenségeket. Mivel az önerő a lakáslízing esetében is követelmény, így egyértelműen látható, hogy azok számára, akik nem rendelkeznek a megfelelő összeggel, ez sem jelent megoldást a lakáshoz jutásra. Alternatív megoldást jelenthet az ingatlanfedezet bevonása a lakáslízing ügyletbe, természetesen a feltételek bankonként eltérőek, és a megvásárolni kívánt ingatlan értékétől is függőek.

 

Természetesen nem csak hátrányai vannak a lakáslízingnek. Az új és használt lakásra egyaránt fordítható összeg kedvező lízingdíjakkal párosul, a lízingbírálat pedig a hiteleknél megszokottnál általában gyorsabban történik. Amennyiben nem rendelkezik megfelelő nagyságú fizetéssel, például csak minimálbérrel, akkor pótfedezet bevonható az ügyletbe. További előny, hogy 15 millió forintig illetékmentességet élvez a lakáslízing felhasználásával vásárolt ingatlan.

 

Lehetőség van arra, hogy ha anyagi helyzete úgy alakul, előtörleszthesse a fennálló tőketartozást. Amennyiben értékesítené az ingatlant még a törlesztés befejezése előtt, erre minimum három évet kell várnia, viszont ekkor vevőkijelölési joggal rendelkezik. Az ingatlantájoló szerint is az alacsonyabb közjegyzői díjak, és a rugalmas feltételek miatt sokak számára lehet kedvező megoldás lakás vásárlásához a lízing. A törlesztő részletek nagysága a teljes lízingösszeg, valamint a futamidő alapján kerülnek kiszámításra, természetesen a kamatokkal együtt. Átgondolni mindenképpen érdemes a lakáslízingben rejlő lehetőségeket, hiszen egy alternatívát kínálnak arra, hogy végre saját ingatlannal rendelkezzen.

 

Autógumi hitelre? Már ez sem probléma

Az abroncs cseréjére minden évben felhívják figyelmünket, s nincs is olyan autós, aki ne lenne tisztában annak fontosságával. Ennek ellenére a hideg idő és a csúszós aszfalt beköszöntével mindig akadnak olyanok, akik nyári gumival gurulnak az utakra, ezzel nem csak saját, de a többi közlekedő életét is veszélyeztetve. Sokan az utolsó pillanatig (a hó leeséséig) halogatják a döntést - jegyezte meg a taylorgumi.hu szervizese.
 
Mielőtt a magas költségekre hivatkozna, és a használt gumik megbízhatatlanságára, fontos tudnia, hogy az autógumi hitelre is megvásárolható, így nem jelent akkora kiadást egyszerre a családi kasszának.
 
A hitelintézetek felismerték a területben rejlő lehetőségeket, s manapság már akár webáruházból történő rendelés alkalmával is igénybe vehetik az érdeklődők a hitelezést, mely során kétségtelen, hogy összességében némileg többe fog kerülni a téligumi a hitel költségeit is hozzászámolva, de a biztonság mindenekelőtt kell, hogy számítson.
Bővebben... []
 

Hitel BAR listásoknak ingatlanfedezet nélkül

A hitel BAR listásoknak ingatlanfedezet nélkül a jelenlegi szabályozás mellett csupán egy esetben lehetséges, ez pedig az úgynevezett autófedezetes gyorskölcsön. Természetesen nem mindegy, hogy a Központi Hitelinformációs Rendszerben milyen státusszal rendelkezik az igénylő. De tulajdonképpen mikor kell azzal számolnunk hitelfelvevőként, hogy a rettegett BAR listára kerülünk?
 
Azok a banki ügyfelek, akik kilencven napon belül nem tesznek eleget fizetési kötelezettségeiknek, aktív listára kerülnek. Ez akkor válik passzív státuszúvá, ha a fennálló tartozást már rendezték a hitelintézet felé. Ez az állapot öt év múlva kerül törlésre, ám addig is igencsak megnehezíti az újabb hitelhez jutást. Mindez azért fontos, mert a listán aktívként szereplőknek szinte semmilyen esélyük nincsen arra, hogy pozitív hitelbírálatot kapjanak a hazai bankoknál igénylés esetén.
Bővebben... []
 

Személyi kölcsön kalkulátor

Ha olyan megoldást keres pénzügyi gondjaira, mely nem követeli meg az ingatlanfedezetet, mégis lehetőséget biztosít a szabad felhasználásra szóló pénzösszeghez való hozzájutásra, akkor a személyi kölcsön az a megoldás, mely a legmegfelelőbb lehet az Ön számára! Mielőtt azonban egyik vagy másik hitelintézet ajánlata mellett teszi le voksát, rendívül fontos, hogy a személyi kölcsön kalkulátor használatát elvégezze, és így tisztán lásson a témában!
 
 
Ma már nem szükséges, hogy végigjárja a bankokat, és hosszú órákat álljon sorba, míg a szükséges információkhoz hozzájut. A világhálónak köszönhetően a személyi kölcsön összehasonlítás akár otthona kényelméből is elvégezhető. A megfelelő elvárások, mint a futamidő, a törlesztő részletek, vagy a jövedelmi viszonyok megadása után a kalkulátorok megmutatják, melyik az a piacon jelenleg megtalálható legkedvezőbb lehetőség, mely minden bizonnyal elnyerné majd tetszését.
Bővebben... []
 

Hitelkártya igénylés online

Kevésnek tartja havi fizetését, és valahogy időnként előfordul, hogy kicsúszik a hó végére a keretből? Szeretné, ha nem várt kiadásai fedezésére egy olyan lehetőség lenne a kezében, mely szabad felhasználásra biztosít pénzt, és ezzel anyagi biztonságot teremt az Ön számára? Gondolt már arra hogy az online hitelkártya igénylés lenne a legjobb megoldás? Ha nem szeretne kölcsönöket felvenni, csupán azzal a biztos tudattal élni, hogy van egy bizonyos keret, amelyhez szükség esetén hozzányúlhat, akkor mindenképpen érdemes megfontolnia az online hitelkártya igénylés eshetőségét.

 

Természetesen jogosan merül fel Önben a kérdés, hogy megéri-e ez hosszú távon, és vajon milyen költségekkel kell számolnia, ha a hitelkártyát terheli meg esetenként. Azt tudnia kell, hogy a legtöbb forgalomban levő hitelkártya biztosít egy időtartamot, mi alatt a felhasznált összeget kamatmentesen fizetheti vissza. Elsősorban vásárlási célokra javasolt a hitelkártyát igénybe venni, ugyanis a tapasztalatok azt mutatják, hogy a készpénzfelvétel róla jóval magasabb költségekkel jár. Ilyen célra talán tényleg hasznosabb, ha kölcsönért folyamodik.

Bővebben... []
 

Online személyi kölcsön

Adósságrendezést tűzött ki célként, és egy kedvezőbb kamatozású lehetőséget keres? Végre van elég szabadság, hogy elutazzon párjával a régóta vágyott országba? Egy kis plusz összeg hiányzik már csak az áhított autó megvásárlásához? Netán a költözés nagyon megviseli a családi kasszát, és jól jönne egy kis kiegészítés? Szeretne ráadásul a kívánt összeghez kényelmesen és gyorsan hozzájutni? Nos, többek között ezekben az esetekben is jól jöhet az online személyi kölcsön.

 

A világháló nyújtotta kényelemmel élve Ön könnyedén, akár a nappaliban heverészve leadhatja hiteligénylését a kiválasztott banknál, hogy aztán a megadott telefonos elérhetőségen mihamarabb felvegyék Önnel a hitelintézet munkatársai a kapcsolatot, és minden felmerülő kérdésére válaszoljanak. A legtöbb esetben lehetősége nyílik arra, hogy akár saját otthonába érkezzen előzetes időpont egyeztetés után a szerződés megkötésére a bank munkatársa.
Bővebben... []
 

Személyi hitel felvétel

Hirtelen problémái adódtak anyagi téren, és a nem várt kiadások arra sarkallják, hogy a személyi hitel felvétel mellett döntsön? Sajnos sokan tapasztaljuk, hogy akár az elinduláshoz életünk valamely területén, akár ahhoz, hogy hirtelen felmerülő anyagi gondok megoldásához csak úgy találunk megoldást, ha a hitelintézetek által kínált lehetőségek egyikét vesszük igénybe. A választék rendkívül széles, és laikusként hozzáállva a témához bizony egyáltalán nem könnyű kiválasztani azt a hitel típust, mely leginkább megfelel majd a törlesztés területén vállalni tudottaknak és a finanszírozni kívánt célnak is.

A személyi hitel felvétel nagy előnye, hogy egyes más típusokkal ellentétben nem célhoz kötött a felhasználás, tehát semmilyen okirattal nem kell a későbbiek során a bank felé igazolni azt, hogy valóban az egyes hitel típusokra jellemző célnak megfelelően került-e felhasználásra az összeg. Viszont amit mindenképpen tudnia kell személyi hitel felvétel előtt, hogy esetében egy jelzálog alapú hitelről van szó, ellenben a személyi kölcsönnel, melyet a jövedelem függvényeként vehet igénybe. Tehát ha a bank úgy találja, hogy anyagi helyzete nem kielégítő, a személyi hitel felvétel során megkövetelheti akár az ingatlanfedezetet, akár kezes megjelölését, akitől követelhető lenne a hitelösszeg, ha esetleg Ön nem tudna valamiért fizetni.
Bővebben... []
 

Személyi kölcsön

SZEMÉLYI HITEL

Személyi kölcsön jövedelemvizsgálat alapján ingatlanfedezet nélkül

Napokon belül pénzre van szüksége?
töltsön ki egy személyi hitel ajánlat adatlapot!

Hitelek igényelhetők ingatlanfedezettel vagy anélkül. Hitelek szabad felhasználásra, többféle hitel fajta forint, euró vagy CHF alapon. Hitelek minden valutanemben. Tekintse meg hitelajánlatunkat!

Bővebben... []
 

Osztrák hitel

OSZTRÁK HITEL
Osztrák Szabad felhasználású hitel hitelajánlat adatlap

Osztrák hitel

Ajánljuk azon ügyfeleink részére, akik hazai bankoknál nem juthatnak hitelhez.

Bővebben... []
 

Lakásvásárlási hitel

Lakásvásárlási hitel kamattámogatással
Lakáshitel hitelajánlat adatlap

 

Lakásvásárlási hitelek
Kiegészítő kamattámogatás mellett nyújtott lakásvásárlási kölcsön

 

Azon ügyfeleink számára kínáljuk ezt a típusú konstrukciót, akik nem tudnak vagy nem kívánnak kamattámogatott kölcsönt igénybe venni.

Lakásvásárlási hitelek euró, CHF vagy yen alapon. Közalkalmazotti hitelek, kamattámogatásos hitelek, hitelek maximum 15.000.000 Ft-ig. Megtakarítással kombinált hitelek.

Bővebben... []
 

Közalkalmazotti hitel

Közalkalmazotti, köztisztviselői hitel
Köztisztviselői hitel hitelajánlat adatlap

Közalkalmazotti, köztisztviselői hitelKözalkalmazottak, bírák, ügyészek, igazságügyi alkalmazottak részére nyújtott lakáskölcsönök. Állami alkalmazottak lakáskölcsöneihez kapcsolódó állami kezesség vállalása.

Az állami alkalmazottak - állami kezesség - igénybevételének feltételeit az (1992. évi XXXIII. tv.) Közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény, a (1997. évi LXVII. évi tv.) a bírák jogállásáról és javadalmazásáról szóló törvény, a (1997. évi LXVIII. tv.) Igazságügyi alkalmazottak jogállásáról szóló törvény, valamint a (1994. évi LXXX. tv.) az ügyészségi szolgálati viszonyról és az ügyészségi adatkezelésről szóló törvény hatálya alá tartozó munkavállalók és a lakáscélú támogatásokról szóló, többször módosított 12/2001. (I.31.) Korm. rendelet szabályozza.
Bővebben... []
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 15 / 16

 
MNB: 113080142752