Kezdőlap

Hitel - Hitel kereső

Kiemelt hitel

Autógumi hitelre? Már ez sem probléma

Az abroncs cseréjére minden évben felhívják figyelmünket, s nincs is olyan autós, aki ne lenne tisztában annak fontosságával. Ennek ellenére
 

BAR-lista (KHR)

BAR-lista - Központi hitelinformációs rendszer(KHR) BISZ
 

Építési kölcsön

Építési hitel hitelajánlat adatlap Jelzáloglevél kamattámogatás mellett nyújtott házépítési hitel A hitel ház építésére vehető igénybe. A hitel
 

Földhivatal

Földhivatal - Földhivatakok megyénként  
 

Gyorshitel

Gyorshitel 5 nap alatt Szabad felhasználású hitel hitelajánlat adatlap   Gyorshi
 

Hitel - Best Hitel

ONLINE HITELEK IGÉNYLÉSE

INGYENES TANÁCSADÁSSAL

Töltsön ki egy űrlapot és hagyja hogy mi dolgozzunk az Ön hiteléért!

HITELIGÉNYLÉS

 
Lakossági hitelek

Lakossági hitel

Igényeljen kedvezményes kamatozású hitelt

A hitelek összege jövedelem alapon:
Minimum 500 000Ft vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximuma nincs értékhatárhoz kötve, azt a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értéke és az Ön háztartásának fizetőképessége határozza meg.
A kölcsön azonban nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) biztosítéki értékének HUF alapon 85%-át, EUR/CHF alapon 80%-át és maximum a költségvetés 100%-a lehet.

A hitelek összege fedezet alapon:
Minimális összege 500 000 Ft vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximuma 50 MFt vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg. A hitel azonban nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 75%-át,EUR/CHF alapon 70%-át, de maximum a költségvetés 100%-a lehet.

Szabad felhasználású jelzálog alapú hitel / hitelek

A hitelügylet fedezete Magyarország területén levő, önállóan forgalomképes ingatlan lehet, melynek műszaki állapota végleges azaz, lakhatási engedéllyel rendelkezik. A hitel fedezeteként felajánlott ingatlan tulajdonosának a kölcsönigénylővel rokoni kapcsolatát illetően nincs korlátozás. Partner Bankjaink – hitel-termékkategóriától függően – az alábbi ingatlanokat fogadják el fedezetként: lakás céljára szolgáló ingatlan, üdülő, hétvégi ház, építési telek, vendéglátóipari, irodai és kiskereskedelmi egység valamint városban található, önálló helyrajzi számmal rendelkező garázs.

A hitel törlesztőrészleteit fizetheti forint lakossági bankszámlájáról, vagy devizaszámlájáról és választhat, hogy a teljes futamidő alatt havi egyenlő összegű törlesztőrészletet vagy türelmi idő igénylésével csak kamatot és kezelési költséget fizet.

Hitel Kalauz a banki útvesztőben!

A Best Hungary Kft. (Best Hitel-iroda) alapvető célja, hogy vállalatok, kis- és középvállalkozások, önkormányzatok valamint magánszemélyek hitel, befektetés és egyéb pénzügyekkel kapcsolatos kérdéseire és problémáira kínáljon olyan szakmailag megalapozott, komplex, minőségi megoldásokat, amelyek magukban foglalják a teljes körű hitel közvetítések bonyolítását is, és lehetővé teszik az Európai Uniós csatlakozással megnyílt új lehetőségek kiaknázását, vagy a nagyobb kihívást jelentő új követelményekhez való alkalmazkodás feltételeinek megteremtését.
Forduljon hozzánk bizalommal!

Építési, beruházási és egyéb célú projektek pénzügyi finanszírozását professzionális módon előkészítjük, a szükséges dokumentációt szakszerűen elkészítjük, a megfelelő partner bankoknál elbíráltatjuk, valamint a hitelkérelem befogadását követően aktívan közreműködünk az értékasítésben, annak biztosításában, ill. ügyfél és a hitelintézet közötti folyamatos kapcsolattartásában.
Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásainkat hiteltanácsadási és közvetítői valamint biztosítási körben, úgy időpont egyeztetés céljából kérem hívja a 06-20-329-88-45-ös mobilszámot vagy nézze át elérhetőségeinket!
http://www.besthungary.hu

Tevékenységeink:

Forduljon hozzánk bizalommal!


PIACI HITELEK
Egy kölcsön kiválasztásakor, a legfontosabb szempont, hogy milyen módon lehet minél hamarabb, a lehető legalacsonyabb kezdeti költségekkel, és a legtöbb kedvezményt nyújtó lelhetőséget kihasználva, magunk mögött tudni azt. Munkatársaink a hazai piacon elérhető, összes típusú hitel közvetítésével foglalkoznak, közvetlen pénzintézeti kapcsolatokkal.

Személyre szabott előzetes hitelképesség vizsgálat, hiteltanácsadás és lebonyolítás


A piacon elérhető hiteltermékek, szakszerű, banki elvárásoknak megfelelő összeállítása, segítség a hiteligényléshez szükséges dokumentáció kitöltésében. Hiteligénylés benyújtása az elbírálás helyére, partnerbankjainkhoz, folyamatos nyomon követés.

Egy átlagos hitelfelvevő hitelügyintézése akár heti 10-12 óra ráfordítást is igényelhet természetesen munkaidőben, kényszer pálya az elkérezkedés, kisebb lógás, vagy az amúgy is értékes szabadság feláldozása. Vezessük le ezt egy egyszerű példán, vegyük X Urat, az Önök munkatársát. Lakáshitele ügyében két bankot keresett meg, az egyik elutasította, a másik magas kamatot kért.

Eddig hét órát rohangált hitel után MUNKAIDŐBEN, feleslegesen kiadott költség, elpazarolt idő ráfordítás, pedig megegyezés szerint, akár heti rendszerességgel is meglátogatja tanácsadónk az Önök cégénél munkatársát, s Cégünk átvállalja az ügyintézés terhét (s ugyanez a kapacitás áll rendelkezésre a vevői oldalon, akár napi szinten is), optimális esetben, akár három hét múlva, felveszi hitelét, rohangálás nélkül. Hisz a felmért igények alapján összeállított alternatívák közül, a számára legkedvezőbb konstrukciót, és munkatársaink több éves banki tapasztalatát és szakértelmét választotta.

 

Ezt a hiteltípust azon ügyfeleink vegyék igénybe, akik a hitel felvétele során semmilyen kötöttséggel nem akarnak számolni, szabadon felhasználható, igen kedvező kamatozású, és hosszú távú hitelből, kölcsönből szeretnék terveik megvalósítását elérni.
Vegye igénybe pénzügyi tanácsadás szolgáltatásunkat!
Szabadfelhasználású hitel tetszőleges célra felhasználható.
Akár autóvásárlás, háztartási cikk, berendezás beszerzés, évi megérdemelt nyaralás, lakásfelújítás, esküvő vagy adósságrendezés mind - mind megvalósítható.
Adósságrendezés keretében a már meglévő, kedvezőtlen kamatozású hitel, hitelek is kiválthatók, akár passzív BAR-lista sem akadály. Aktív Bar listával is találunk hitel megoldást!
Partner bankjainknál HUF/CHF/EUR alapú hitel esetén igényelhet türelmi időt, ami által jelentősen csökkenthető a hitel kezdeti törlesztőrészleteinek terhe is.

Nagyobb hitelösszeg eléréséhez akár több ingatlant is bevonhat fedezetként. A fedezetként felajánlott ingatlan/ingatlanok tulajdonosának nem kell a hiteligénylő hozzátartozójának lennie. A lakóingatlan mellett a hitel fedezeteként befogadható bizonyos üzlethelyiség is, valamint magán ingatlanra bejegyzett vállalkozói hitel is kiváltható lakossági hitel formájában!

 
 
MNB: 113080142752
Ma 2024. 7. 16, kedd, Valter napja van.
Holnap Endre, Elek napja lesz.

Lakásbiztosítás kalkulátor segítségével megkötheti a legkedvezőbb szerződést.