Egyedi keresés

Kérjük az alább írtakat figyelmesen olvassa el, mivel a BEST HUNGARY Kft. honlapjainak olvasójaként, felhasználójaként Önre nézve kötelezőek az itt megfogalmazott feltételek:

Az BEST HUNGARY Kft. honlapjain található adatok és információk kizárólag a figyelem felkeltésére irányulóan, és általános információs célokat szolgálnak. A megjelentetett bankok különféle hitelre vonatkozó ajánlatai kizárólag demonstráció, minden esetben az aktuális hírdetményben megadott kondíciók a mérvadók, épp ezért mivel csak bemutató jellegűek, nem jelenti azt, hogy cégünk az adott bankkal azt el is tudja intézni. Cégünk az itt közölt információk, adatok esetleges pontatlanságai, hibái, módosulásai miatt felelősséget nem vállal. Kérjük, hogy üzleti döntéseinek meghozatala előtt mindenképpen kérjen közvetlen felvilágosítást cégünktől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések a későbbiekben elkerülhetőek legyenek.
A BEST HUNGARY Kft. nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatosan annak működési zavaraiból, továbbá azazok által közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, illetve amelyek információ továbbítási késedelemből, esetleg rendszerhibából, vagy számítógépes vírus által okozottan származhatnak.
A BEST HUNGARY Kft. honlapjainak tartalma, a feltüntetett táblázatok, szövegek, a BEST HUNGARY Kft. szerzői jogi védelme alatt állnak, kivéve azon bankok hitelajánlatait, melyeket demonstráció céljából tüntetett fel. Ennek megfeleloen a BEST HUNGARY Kft. elözetes, írásos hozzájárulása szükséges mindahhoz az internetes honlapról származó tartalom, vagy tartalom-rész bármiféle publikációban, prezentációban való szerepeltetéséhez, nyilvánosságra hozatalához, esetleg sokszorosításához, másolásához, vagy terjesztéséhez. A honlapon keresztül cégünknek eljuttatott bármely információ, ötlet vagy koncepció cégünk tulajdonába megy át, s ezt szabadon felhasználhatja.
Minden, hozzánk eljuttatott dokumentum (űrlap, stb) másolatát meghiusúlt ügylet esetén megsemmísitjük, nem küldjük vissza!
Vezetőség.
Hitelközvetítés

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.