Kezdőlap arrow Vállalkozói hitel

Hitel - Hitel kereső

Kiemelt hitel

Autógumi hitelre? Már ez sem probléma

Az abroncs cseréjére minden évben felhívják figyelmünket, s nincs is olyan autós, aki ne lenne tisztában annak fontosságával. Ennek ellenére
 

BAR-lista (KHR)

BAR-lista - Központi hitelinformációs rendszer(KHR) BISZ
 

Építési kölcsön

Építési hitel hitelajánlat adatlap Jelzáloglevél kamattámogatás mellett nyújtott házépítési hitel A hitel ház építésére vehető igénybe. A hitel
 

Földhivatal

Földhivatal - Földhivatakok megyénként  
 

Gyorshitel

Gyorshitel 5 nap alatt Szabad felhasználású hitel hitelajánlat adatlap   Gyorshi
 
Vállalkozói hitelek

Vállalkozói hitel

Vállalkozói hitel, hogy megvalósíthassa céljait!

A hitel termékhez való hozzájutás egyszerű, gyors. Önnek nincs más dolga, csak a hitelminősítéshez szükséges dokumentumokat eljuttasa ügyintézőnknek.

Építési, beruházási és egyéb célú projektek pénzügyi finanszírozását professzionális módon előkészítjük, a szükséges dokumentációt szakszerűen összeállítjuk, a megfelelő partnerbankoknál elbíráltatjuk, valamint a hitelkérelem befogadását követően aktívan közreműködünk akár az értékesítésben, vagy annak biztosításában, ill.ügyfél és a hitelintézet közötti folyamatos kapcsolattartásában.
Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásainkat hitel, ill. pénzügyi tanácsadási és közvetítői valamint biztosítási körben, úgy időpont egyeztetés céljából kérem nézze meg a vállalkozói hitelek oldalt vagy nézze át elérhetőségeinket!Hitelgarancia

Hitelgarancia

Hitelgarancia Egyszerűsített bírálatú ügyletek

A kereskedelmi bankok a kis- és közepes vállalkozások hitelezésében növekvő aktivitással vesznek részt. A bankok az ügyfelek hitelkérelmeinek elbírálásakor a vállalkozásokat minősítik. A Hitelgarancia Rt. a bankokkal kétoldalú együttműködési megállapodásokat kötött egyes kis- és középvállalkozásoknak szóló banki hiteltermékek gyors és megbízható elbírálására. A megállapodásokban rögzített, egyszerűsített eljárással történő garanciavállalás révén a kis- és középvállalkozások nagyszámú, viszonylag kisösszegű hiteleket kaphatnak.

Bővebben... [Hitelgarancia]
 

Széchenyi kárya

Széchenyi kártya

A Széchenyi Kártya a mikro-, a kis- és középvállalkozások részére kialakított kedvezményes kamatozású, állami támogatással együtt járó hitelkonstrukció.

 

Igényeljen Széchenyi kártyát!
Bővebben... []
 

Rulírozó hitel

Rulírozó hitel

Rulírozó hitel
Ha nem rendszeresen jelentkező finanszírozásra van szüksége

Rulírozó hitel

Ha előre látható módon, nem rendszeresen jelentkező finanszírozásra van szüksége, a Raiffeisen Rulírozó Hitel javasoljuk a kis- és középvállalatok számára.

A hitellel a Bank által jóváhagyott keret erejéig a vállalat ismétlődően kölcsönöket vehet fel, ha anyagot/készletet/árut kíván vásárolni, vagy egyéb átmeneti finanszírozási igénye jelentkezik. A hitelkeret törlesztéskor feltöltődik, így a vállalat újból igénybe veheti a keretösszeg ki nem használt részét.

Bővebben... []
 

Projekt hitelek

Projekthitel

Projekt hitelek - Ha vállalata nagyobb beruházást tervez

Ha a vállalata nagyobb beruházást tervez piaci pozíciója megerősítésére, vagy ingatlant kíván vásárolni, építkezésbe fog, esetleg bővíti gép- vagy berendezés állományát:

Beruházási Hitel a megfelelő választás.

Bővebben... [Projekt hitelek]
 

Osztrák Hitel

Osztrák Vállalkozói Hitel
Osztrák Vállalkozói Hitel
 
Bővebben... []
 

Instant hitel

INSTANT GYORSHITEL

A 10-250 millió forint közötti éves árbevételű, Magyarországon bejegyzett társas kis- és mikrovállalkozások számára Bankunk tárgyi fedezet nélküli hitelt kínál.
Hitel vállalkozóknak - Gyorshitel fedezet nélkül

Amennyiben vállalkozása számára Instant Vállalkozói Hitelt szeretne igényelni, kérjük, keressen minket, ahol megtudhatja milyen összegű tárgyi fedezet nélküli hitelt kínálunk vállalkozásának. Ha valamennyi előszűrő feltételnek hiánytalanul megfelel vállalkozása, nem szükséges semmilyen dokumentációt magával hoznia*, csupán egy adatlapot kell kitöltenie, és nyilatkoznia arról, hogy vállalkozása valóban megfelel az előszűrő feltételeknek.

Bővebben... [Instant hitel]
 

Hitel ingatlanfedezetre

Vállalkozói hitel ingatlanfedezetre

Vállalkozói hitel magáningatlan fedezetre

 Vállalkozói hitel magáningatlan fedezetre

 

A hitelhez jutás egyik egyszerű módja, ha magáningatlan fedezetével Vállalati Jelzáloghitelt igényel, egyszerűsített hitelelbírálással.

Nem csak az adós tulajdonában lévő ingatlan szolgálhat a hitel fedezetéül, hanem más magánszemély tulajdonában lévő ingatlan is felajánlható a hitel biztosítékaként.


Bővebben... [Hitel ingatlanfedezetre]
 

 
MNB: 113080142752