Kezdőlap arrow Vállalkozói hitel

Hitel - Hitel kereső

Kiemelt hitel

Autógumi hitelre? Már ez sem probléma

Az abroncs cseréjére minden évben felhívják figyelmünket, s nincs is olyan autós, aki ne lenne tisztában annak fontosságával. Ennek ellenére
 

BAR-lista (KHR)

BAR-lista - Központi hitelinformációs rendszer(KHR) BISZ
 

Építési kölcsön

Építési hitel hitelajánlat adatlap Jelzáloglevél kamattámogatás mellett nyújtott házépítési hitel A hitel ház építésére vehető igénybe. A hitel
 

Földhivatal

Földhivatal - Földhivatakok megyénként  
 

Gyorshitel

Gyorshitel 5 nap alatt Szabad felhasználású hitel hitelajánlat adatlap   Gyorshi
 
Vállalkozói hitelek

Vállalkozói hitel

Vállalkozói hitel, hogy megvalósíthassa céljait!

A hitel termékhez való hozzájutás egyszerű, gyors. Önnek nincs más dolga, csak a hitelminősítéshez szükséges dokumentumokat eljuttasa ügyintézőnknek.

Építési, beruházási és egyéb célú projektek pénzügyi finanszírozását professzionális módon előkészítjük, a szükséges dokumentációt szakszerűen összeállítjuk, a megfelelő partnerbankoknál elbíráltatjuk, valamint a hitelkérelem befogadását követően aktívan közreműködünk akár az értékesítésben, vagy annak biztosításában, ill.ügyfél és a hitelintézet közötti folyamatos kapcsolattartásában.
Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásainkat hitel, ill. pénzügyi tanácsadási és közvetítői valamint biztosítási körben, úgy időpont egyeztetés céljából kérem nézze meg a vállalkozói hitelek oldalt vagy nézze át elérhetőségeinket!Hitel - Best Hitel

ONLINE HITELEK IGÉNYLÉSE

INGYENES TANÁCSADÁSSAL

Töltsön ki egy űrlapot és hagyja hogy mi dolgozzunk az Ön hiteléért!

HITELIGÉNYLÉS

 
Lakossági hitelek

Lakossági hitel

Igényeljen kedvezményes kamatozású hitelt

A hitelek összege jövedelem alapon:
Minimum 500 000Ft vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximuma nincs értékhatárhoz kötve, azt a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értéke és az Ön háztartásának fizetőképessége határozza meg.
A kölcsön azonban nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) biztosítéki értékének HUF alapon 85%-át, EUR/CHF alapon 80%-át és maximum a költségvetés 100%-a lehet.

A hitelek összege fedezet alapon:
Minimális összege 500 000 Ft vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximuma 50 MFt vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg. A hitel azonban nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 75%-át,EUR/CHF alapon 70%-át, de maximum a költségvetés 100%-a lehet.

Bővebben... [Hitel - Best Hitel]
 

 
MNB: 113080142752