Kezdőlap arrow Lakossági hitel arrow Hitel jövedelem alapon

Hitel jövedelem alapon

Hitel jövedelem alapon
Szabad felhasználású hitel hitelajánlat adatlap

Szabadfelhasználású hitel jövedelem alapon

Ezt a hitel típust ajánljuk:

elsősorban azoknak az ügyfeleknek, akik kisebb vagy nagyobb terveiket úgy szeretnék megvalósítani, hogy nem akarnak, vagy nem tudnak célhitelt (lakás-, gépjármű- vagy áruhitel) felvenni.

Szabadfelhasználású hitel jövedelem alaponA hitel összege jövedelem alapon:

Minimális összege 1 MFt vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximális összege nincs értékhatárhoz kötve, azt a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értéke és az Adós háztartásának fizetőképessége határozza meg. Az összeg azonban nem lehet több, mint a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 75%-a, EUR/CHF alapon 65%-a.

A hitel összege fedezet alapon:

Minimális összege 1 MFt vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximuma 30 MFt vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg. A hitel összege azonban nem lehet több, mint a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 70%-a, EUR/CHF alapon 60%-a.

A hitel futamideje: Minimum 1 év, maximum 20 év.

A hitel fedezete:

A hitelügylet fedezeteként csak Magyarország területén levő, per-, teher- és igénymentes, valamint önállóan forgalomképes ingatlan szolgálhat, melynek műszaki állapota végleges. A fedezetként felajánlott ingatlannak a kölcsönigénylő vagy hozzátartozója tulajdonában kell lennie. Bankunk az alábbi ingatlanokat fogadja el fedezetként: lakás céljára szolgáló ingatlan, üdülő, hétvégi ház, városi garázs és építési telek.

A törlesztés módja:

A törlesztőrészletet Ön fizetheti forint lakossági bankszámlájáról, vagy devizaszámlájáról. Az EUR/CHF alapú hitelek esetén, amennyiben nem devizaszámláról teljesíti törlesztéseit, úgy forint számlát a devizában megállapított törlesztorészletnek megfelelo forint összeggel terheljük meg, amelyet az átváltás napján érvényes deviza eladási árfolyam alapján határozunk meg.

Ön a futamidő alatt havi egyenlő összegű törlesztőrészletet fizet, mely a kamatot és a kezelési költséget is tartalmazza.

Erste bank Raiffeisen bank

 
< Előző   Következő >

 
MNB: 113080142752