Kezdőlap arrow Lakossági hitel arrow Autógumi hitelre? Már ez sem probléma

Hitel - Hitel kereső

Kiemelt hitel

Autógumi hitelre? Már ez sem probléma

Az abroncs cseréjére minden évben felhívják figyelmünket, s nincs is olyan autós, aki ne lenne tisztában annak fontosságával. Ennek ellenére
 

BAR-lista (KHR)

BAR-lista - Központi hitelinformációs rendszer(KHR) BISZ
 

Építési kölcsön

Építési hitel hitelajánlat adatlap Jelzáloglevél kamattámogatás mellett nyújtott házépítési hitel A hitel ház építésére vehető igénybe. A hitel
 

Földhivatal

Földhivatal - Földhivatakok megyénként  
 

Gyorshitel

Gyorshitel 5 nap alatt Szabad felhasználású hitel hitelajánlat adatlap   Gyorshi
 

Autógumi hitelre? Már ez sem probléma

Az abroncs cseréjére minden évben felhívják figyelmünket, s nincs is olyan autós, aki ne lenne tisztában annak fontosságával. Ennek ellenére a hideg idő és a csúszós aszfalt beköszöntével mindig akadnak olyanok, akik nyári gumival gurulnak az utakra, ezzel nem csak saját, de a többi közlekedő életét is veszélyeztetve. Sokan az utolsó pillanatig (a hó leeséséig) halogatják a döntést - jegyezte meg a taylorgumi.hu szervizese.
 
Mielőtt a magas költségekre hivatkozna, és a használt gumik megbízhatatlanságára, fontos tudnia, hogy az autógumi hitelre is megvásárolható, így nem jelent akkora kiadást egyszerre a családi kasszának.
 
A hitelintézetek felismerték a területben rejlő lehetőségeket, s manapság már akár webáruházból történő rendelés alkalmával is igénybe vehetik az érdeklődők a hitelezést, mely során kétségtelen, hogy összességében némileg többe fog kerülni a téligumi a hitel költségeit is hozzászámolva, de a biztonság mindenekelőtt kell, hogy számítson.
Tény, hogy napjainkban használt abroncsokat is vásárolhatunk kedvezményes áron, de sokan nem szívesen választanának ilyet a kopás miatt. Számukra marad az új téligumi – a vele járó költségekkel együtt. Mivel az autógumi hitelre is megvásárolható, így tervezhető, havi fix kiadással számolhat, és emellett nem kell lemondania arról sem, hogy egy igazán megbízható garnitúrával lássa el gépjárművét.

Az egyes webáruházak oldalain tájékozódhat a hitelajánlatokról, valamint azok általános feltételeit illetően, sőt, arról is bővebb információkat szerezhet, hogy a hitelintézet felkeresésekor milyen okmányokat kell magával vinnie. Az autógumi hitelre történő megvásárlása remek lehetőségként áll azok előtt, akik egyszerre nem tudnák, vagy nem szeretnék kifizetni a vételárat, de nem mondanának le az új abroncs előnyeiről sem.
 
Következő >

 
MNB: 113080142752