Kezdőlap arrow Lakossági hitel

Hitel - Hitel kereső

Kiemelt hitel

Autógumi hitelre? Már ez sem probléma

Az abroncs cseréjére minden évben felhívják figyelmünket, s nincs is olyan autós, aki ne lenne tisztában annak fontosságával. Ennek ellenére
 

BAR-lista (KHR)

BAR-lista - Központi hitelinformációs rendszer(KHR) BISZ
 

Építési kölcsön

Építési hitel hitelajánlat adatlap Jelzáloglevél kamattámogatás mellett nyújtott házépítési hitel A hitel ház építésére vehető igénybe. A hitel
 

Földhivatal

Földhivatal - Földhivatakok megyénként  
 

Gyorshitel

Gyorshitel 5 nap alatt Szabad felhasználású hitel hitelajánlat adatlap   Gyorshi
 
Lakossági hitelek

Lakossági hitel

Igényeljen kedvezményes kamatozású hitelt

A hitel összege jövedelem alapon:
Minimum 500 000Ft vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximuma nincs értékhatárhoz kötve, azt a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értéke ésaz Ön háztartásának fizetőképessége határozza meg.
A hitel azonban nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 85%-át, EUR/CHF alapon 80%-át és maximum a költségvetés 100%-a lehet.

A hitel összege fedezet alapon:
Minimális összege 500 000 Ft vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximuma 50 MFt vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg. A hitel azonban nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 75%-át,EUR/CHF alapon 70%-át, de maximum a költségvetés 100%-a lehet.



Házépítési hitel

Építési kölcsön

kamattámogatás mellett nyújtott házépítési hitel

Azon ügyfeleink számára kínáljuk ezt a konstrukciót, akik nem tudnak vagy nem kívánnak kamattámogatott kölcsönt igénybe venni.

 

Bővebben... []
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Találatok 16 - 16 / 16

 
MNB: 113080142752