Kezdőlap arrow Lakossági hitel arrow Lakásvásárlási hitel

Lakásvásárlási hitel

Lakásvásárlási hitel kamattámogatással
Lakáshitel hitelajánlat adatlap

 

Lakásvásárlási hitelek
Kiegészítő kamattámogatás mellett nyújtott lakásvásárlási kölcsön

 

Azon ügyfeleink számára kínáljuk ezt a típusú konstrukciót, akik nem tudnak vagy nem kívánnak kamattámogatott kölcsönt igénybe venni.

Lakásvásárlási hitelek euró, CHF vagy yen alapon. Közalkalmazotti hitelek, kamattámogatásos hitelek, hitelek maximum 15.000.000 Ft-ig. Megtakarítással kombinált hitelek.

 ErstebankA hitel összege jövedelem alapon: Minimum 500 000 Ft vagy az annak megfelelo EUR/CHF összeg, maximuma nincs értékhatárhoz kötve, azt a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értéke és az Ön háztartásának fizetoképessége határozza meg. A hitel azonban nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 85%-át, EUR/CHF alapon 80%-át és maximum a vételár 100%-a lehet.
A hitel összege fedezet alapon: Minimális összege 500 000 Ft vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximuma 50 MFt vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg. A hitel azonban nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 75%-át, EUR/CHF alapon 70%-át, de maximum a vételár 100%-a lehet.Lakásvásárlási hitel kamattámogatással
A hitel futamideje: Minimum 1 év, maximum 35 év.
A hitel fedezete: A hitel fedezeteként csak Magyarország területén levo per-, teher- és igénymentes, valamint önállóan forgalomképes ingatlan szolgálhat, melynek műszaki állapota végleges. Bankunk a hitel fedezetét képezo ingatlan(ok)ra jelzálogjogot jegyeztet be.
A törlesztés módja: A törlesztőrészletet Ön fizetheti forint lakossági bankszámlájáról, vagy devizaszámlájáról. Az EUR/CHF alapú hitelek esetén, amennyiben nem devizaszámláról teljesíti törlesztéseit, úgy a forint számlát a devizában megállapított törlesztorészletnek megfelelo forint összeggel terheljük meg, amelyet az átváltás napján érvényes deviza eladási árfolyam alapján határozunk meg.
Ön a futamido alatt havi egyenlo összegű törlesztorészletet fizet, mely a kamatot és a kezelési költséget is tartalmazza.
Választhat az egyösszegű és a szakaszos folyósítási módok közül.

Kiegészítő kamattámogatás mellett nyújtott lakásvásárlási hitel


Állami kamattámogatásos hitel igénybevétele új, értékesítés céljára épített vagy építtetett lakás vásárlása esetén lehetséges, amennyiben az általános forgalmi adót is magába foglaló lakás vételára - telekár nélkül számítva - nem haladja meg a 30 millió forintot. Ön abban az esetben jogosult a kamattámogatásra, ha Ön - a jogszabály szerint -támogatott személy és házastársi kapcsolatban él, vagy gyermeket nevelő támogatott személy.Lakásvásárlási hitel kamattámogatással
A hitel összege: Minimum 500 000 Ft, maximum 15 000 000 Ft. Ezen összeghatárok között a hitel összege a fedezetül szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékétol és az Ön törlesztési képességétol függ, - akár a vételár 100 %-át is elérheti -, azonban nem haladhatja meg a fedezetül szolgáló ingatlan, több ingatlan esetén a fedezetül szolgáló ingatlanok együttes hitelbiztosítéki értékének 80%-át.
A hitel futamideje: Minimum 1év, maximum 35 év, melyen belül a futamidot Ön határozza meg, a választható kamatperiódusok (1, illetve 5 év) függvényében. A futamido csak a választott kamatperiódus egész számú többszöröse lehet. A kamattámogatás a futamidő első 20 évében jár.
A hitel fedezete: A megvásárolandó ingatlan, amelyre elso helyen a Bank javára jelzálogjogot, valamint elidegenítési és terhelési tilalmat jegyeztetünk be.

Jelzáloglevél kamattámogatás mellett nyújtott lakásvásárlási hitel


A jelzáloglevél kamattámogatott lakásvásárlási hitel új lakóingatlan megvásárlására is igénybe vehető.
A hitel összege fedezet alapon: Minimum 1 000 000 Ft, maximum 15 000 000 Ft, de nem több mint a fedezetül szolgáló ingatlan, több ingatlan esetén a fedezetül szolgáló ingatlanok együttes, hitelbiztosítéki értékének 65/60%-a (forint/deviza előfinanszírozás esetén), de maximum a vételár 100%-a.
A hitel összege jövedelem alapon: Minimum 1 000 000 Ft, maximum 15 000 000 Ft, de nem több mint a fedezetül szolgáló ingatlan, több ingatlan esetén a fedezetül szolgáló ingatlanok együttes, hitelbiztosítéki értékének 70/65%-a (forint/deviza előfinanszírozás esetén), de maximum a vételár 100%-a. A felvehető kölcsön maximumát az Ön fizetőképessége is meghatározza.
A hitel futamideje: Maximum 35 év, azon belül a futamidot Ön határozhatja meg a választható kamatperiódusok (1, 5, illetve 10 év) függvényében. A futamido csak a kamatperiódus egész számú többszöröse lehet.
A hitel fedezete: Lakóingatlan, melyre a Bank javára elso helyi önálló zálogjogot, valamint elidegenítési és terhelési tilalmat jegyeztetünk be.

Kiegészítő kamattámogatás mellett nyújtott lakásvásárlási hitel


Állami kamattámogatásos hitel igénybevétele új, értékesítés céljára épített vagy építtetett lakás vásárlása esetén lehetséges, amennyiben az általános forgalmi adót is magába foglaló lakás vételára - telekár nélkül számítva - nem haladja meg a 30 millió forintot. Ön abban az esetben jogosult a kamattámogatásra, ha Ön - a jogszabály szerint -támogatott személy és házastársi kapcsolatban él, vagy gyermeket nevelő támogatott személy.

A hitel összege: Minimum 500 000 Ft, maximum 15 000 000 Ft. Ezen összeghatárok között a hitel összege a fedezetül szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékétol és az Ön törlesztési képességétol függ, - akár a vételár 100 %-át is elérheti -, azonban nem haladhatja meg a fedezetül szolgáló ingatlan, több ingatlan esetén a fedezetül szolgáló ingatlanok együttes hitelbiztosítéki értékének 80%-át.lany4

A hitel futamideje: Minimum 1év, maximum 35 év, melyen belül a futamidot Ön határozza meg, a választható kamatperiódusok (1, illetve 5 év) függvényében. A futamido csak a választott kamatperiódus egész számú többszöröse lehet. A kamattámogatás a futamidő első 20 évében jár.

A hitel fedezete: A megvásárolandó ingatlan, amelyre elso helyen a Bank javára jelzálogjogot, valamint elidegenítési és terhelési tilalmat jegyeznek be.

Lakás-takarékpénztári termékkel kombinált jelzáloghitelek


Hitelek akár 15%-kal alacsonyabb induló törlesztőrészlettel!
Kössön most lakáscélú- vagy szabad felhasználású hitele mellé Lakás-takarékpénztári szerződést és havi törlesztőrészletei akár 15%-kal is csökkenhetnek a lakás-előtakarékossági időszak alatt, a választott megtakarítási módozattól függően!Amennyiben Lakás-takarékpénztári (LTP) szerződést köt vagy azzal már rendelkezik, az erre befizetett havi megtakarításokat, az ehhez járó állami támogatást, valamint kamatait lakás- vagy szabad felhasználású hitele törlesztésére fordíthatja.

 
< Előző   Következő >

 
MNB: 113080142752