Kezdőlap arrow Vállalkozói hitel arrow Hitel ingatlanfedezetre

Hitel - Hitel kereső

Kiemelt hitel

Autógumi hitelre? Már ez sem probléma

Az abroncs cseréjére minden évben felhívják figyelmünket, s nincs is olyan autós, aki ne lenne tisztában annak fontosságával. Ennek ellenére
 

BAR-lista (KHR)

BAR-lista - Központi hitelinformációs rendszer(KHR) BISZ
 

Építési kölcsön

Építési hitel hitelajánlat adatlap Jelzáloglevél kamattámogatás mellett nyújtott házépítési hitel A hitel ház építésére vehető igénybe. A hitel
 

Földhivatal

Földhivatal - Földhivatakok megyénként  
 

Gyorshitel

Gyorshitel 5 nap alatt Szabad felhasználású hitel hitelajánlat adatlap   Gyorshi
 

Hitel ingatlanfedezetre

Vállalkozói hitel ingatlanfedezetre

Vállalkozói hitel magáningatlan fedezetre

 Vállalkozói hitel magáningatlan fedezetre

 

A hitelhez jutás egyik egyszerű módja, ha magáningatlan fedezetével Vállalati Jelzáloghitelt igényel, egyszerűsített hitelelbírálással.

Nem csak az adós tulajdonában lévő ingatlan szolgálhat a hitel fedezetéül, hanem más magánszemély tulajdonában lévő ingatlan is felajánlható a hitel biztosítékaként.


Miért előnyös?

 • Egyszerűsített hitelelbírálás, hosszabb vállalati átvilágítás nélkül
 • Forintban és devizában egyaránt igénybe vehető
 • A biztosíték sokrétű felhasználása: hitelfelvétel, garancia-, akkreditív kibocsátás
 • A hitelkamatok, jutalékok költségként elszámolhatóak

Mi a teendő?

Elegendő a tulajdoni lapot, az ingatlanról készített értékbecslést és a kitöltött hitel igénylőlapot benyújtani. A hitel biztosítékaként a Bank magántulajdonban lévő, magyarországi, frekventált elhelyezkedésű, forgalomképes, per-, teher-, igénymentes ingatlant (lakás, telek, nyaraló, üzlethelység) fogad el. A Bank javára elsőhelyi jelzálogjog, terhelési és elidegenítési tilalom kerül bejegyzésre és közokiratba foglalásra. Ezt követően a hitelösszeg azonnal folyósításra kerül az Ön Bankjánál vezetett vállalati folyószámlájára. Erről a folyószámláról történik a törlesztő részletek kiegyenlítése is.

A hitel összege 2-60 millió Ftvagy ennek megfelelő devizaösszeg lehet, amely akár a hitelfedezeti érték 80 %-áig terjedhet.

Futamidő: minimum 3 hónap, maximum 10 év.

A hiteligényléshez szükséges dokumentumok

 • Utolsó 2 év Éves Beszámolója mellékletekkel. (Mérleg, Eredménykimutatás, Kiegészítő Melléklet, Üzleti Jelentés);
 • A cég alapító okiratának, társasági szerződésének hatályos változata hiteles másolatban. Cégbírósági bejegyzés hiteles másolata, a folyamatban lévő ügyek esetében a cégbíróság érkeztető pecsétjével ellátott bejegyzési vagy változás-bejelentési kérelem hiteles másolata, illetve 15 napnál nem régebbi, számlatulajdonosra vonatkozó cégkivonat.
 • 30 napnál nem régebbi köztartozásra vonatkozó APEH, TB (VPOP igazolás csak importőr és jövedéki termékkel foglalkozó cég esetén szükséges).

A folyósításhoz szükséges feltételek

 • 6 hónapon belül készült értékbecslés, amelyet a Bank a hitelfelvevővel történt egyeztetés alapján rendel meg a Bank által meghatározott értékbecslők egyikétől.
 • Érvényes ingatlanbiztosítás, amelynek kedvezményezettje a Bank.
 • A Bank vizsgálja a tulajdoni lapot, a tulajdon-bejegyzésre irányuló széljegyeket, azok keletkezésének dátumát, a vonatkozó adásvételi szerződést és az esetleges terveket, illetve az esetleges bérleti szerződést. A Bank jelzálogjogot jegyeztet be az ingatlanra. Zálogszerződés közjegyző általi közokiratba foglalása.
 • A Belügyminisztérium igazolása a fedezetelhelyező magánszemély személyi igazolványának hitelességéről. Amennyiben a magáningatlan fedezetnyújtó nem egyezik meg a hitelfelvevővel, a fedezetnyújtóra vonatkozóan a Belügyminisztérium igazolása szükséges arról, hogy a fedezetnyújtó magánszemély személyi igazolványának hiteles.
 
 
MNB: 113080142752