Kezdőlap arrow Lakossági hitel arrow Építési hitel

Építési kölcsön


Építési hitel hitelajánlat adatlap

Jelzáloglevél kamattámogatás mellett nyújtott házépítési hitel


A hitel ház építésére vehető igénybe. A hitel összege fedezet alapon: Minimum 1 000 000 Ft, maximum 15 000 000 Ft, de nem több a hitel fedezetéül szolgáló ingatlan, több ingatlan esetén a fedezetül szolgáló ingatlanok együttes hitelbiztosítéki értékének 65/60%-ánál (forint/deviza előfinanszírozás esetén), illetve az építési költség 100%-ánál.


A hitel összege jövedelem alapon: Minimum 1 000 000 Ft, maximum 15 000 000 Ft, de nem több mint a fedezetül szolgáló ingatlan, több ingatlan esetén a fedezetül szolgáló ingatlanok együttes, hitelbiztosítéki értékének 70/65%-a (forint/deviza előfinanszírozás esetén), de maximum a költségvetés 100%-a. A felvehető kölcsön maximumát az Ön fizetőképessége is meghatározza.

A hitel futamideje: Minimum 6, maximum 35 év, melyen belül a futamidot Ön határozza meg, a választható kamatperiódusok (1, 5, illetve 10 év) függvényében. A futamido csak a választott kamatperiódus egész számú többszöröse lehet.

A hitel fedezete: Lakóingatlan, amelyre Bankunk önálló zálogjogot, valamint elidegenítési és terhelési tilalmat jegyeztet be.

A törlesztés módja: A hitelt a futamido alatt havonta egyenlo részletekben kell visszafizetnie a rendelkezésre tartási ido elteltét követoen.

A hitel összege jövedelem alapon: Minimális összege 500 000 Ft vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximuma nincs értékhatárhoz kötve, azt a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értéke és az Ön háztartásának fizetoképessége határozza meg. Ez azonban nem lehet több a fedezetet képező ingatlan, több ingatlan esetén a fedezetül szolgáló ingatlanok együttes hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 85%-ánál, EUR/CHF alapon 80%-ánál, valamint nem haladhatja meg a költségvetés 100%-át.

Jelzáloglevél kamattámogatás mellett nyújtott lakás felújítási, -korszerűsítési és -bővítési hitel A jelzáloglevél kamattámogatott hitel használt lakóingatlan bővítésére, felújítására és korszerűsítésére egyaránt igénybe vehető. A hitel összege fedezet alapon: Minimum 1 000 000 Ft, maximum 5 000 000 Ft, de nem több mint a fedezetül szolgáló ingatlan, több ingatlan esetén a fedezetül szolgáló ingatlanok együttes, hitelbiztosítéki értékének 65/60%-a (forint/deviza előfinanszírozás esetén), de maximum a költségvetés 100%-a. A hitel összege jövedelem alapon: Minimum 1 000 000 Ft, maximum 5 000 000 Ft, de nem több mint a fedezetül szolgáló ingatlan, több ingatlan esetén a fedezetül szolgáló ingatlanok együttes, hitelbiztosítéki értékének 70/65%-a (forint/deviza előfinanszírozás esetén), de maximum a költségvetés 100%-a. A felvehető kölcsön maximumát az Ön fizetőképessége is meghatározza. A hitel futamideje: Maximum 35 év, azon belül a futamidőt Ön határozhatja meg a választható kamatperiódusok (1, 5, illetve 10 év) függvényében. A futamidő csak a kamatperiódus egész számú többszöröse lehet. A hitel fedezete: Lakóingatlan, melyre az Erste Bank Rt. javára első helyi önálló zálogjogot, valamint elidegenítési és terhelési tilalmat jegyeztetünk be.
 
Következő >

 
MNB: 113080142752